19.04.2024 01:30:21
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Aşçılar Ata'nın Huzurunda.!

Bolu Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali Düzenleme ve Yürütme Kurulu ile Aşçılar bu yıl 31.'si düzenlenen festival öncesinde Ankara'ya giderek, Ata'nın huzuruna çıktılar. Başkan Bulut Anıtkabir'deki şeref defterine yazdı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL25 Ağustos  2016 Perşembe - 00:39
AŞÇILIK FESTİVAL HEYETİ ATA'NIN HUZURUNDA
Festival öncesi Anıtkabir’deki törene; Festival Düzenleme Kurulu Başkanı Turhan Bulut, Komite Üyeleri, Federasyon ve Dernek Temsilcileri ile aşçılar katıldı.
Törende Mozole’ye çelenk koyulmasının ardından Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı Turhan Bulut Anıtkabir'deki şeref defterine yazılan yazıda, “Büyük Atatürk, 3-4 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz 31. Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali öncesinde bir kez daha huzurunuzdayız. Aşçılığı ata mesleği olarak benimsemiş, bu özelliğiyle tanınmış, dünyaca ünlü aşçılar yetiştiren şirin ve marka ilçemiz Mengen´i ve aşçılarımızı temsilen huzurunuzda olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.Ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, huzurlu, mutlu, barış ve refah içinde yaşayabilmek için önderliğinizin, duygu ve düşüncelerinizin ne kadar değerli olduğunu ulusça bir kez daha idrak ediyoruz. Çağdaş, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti’ni kutsal emanetiniz ve en değerli varlığımız olarak güzel ülkemizin yarınlarına, sonsuz geleceğe taşıma bilincimizle, size bağlılığımızla, minnet duygularımızla yüksek huzurunuzda saygıyla eğiliyoruz” ifadelerine yer verdi.



 

YAZARLAR

Tamamı