25.04.2024 20:04:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Arazi Toplulaştırma Bilgilendirmesi!

Bolu Dörtdivan, Gerede, Kıbrıscık ve Seben ilçelerine bağlı 66 köy ve mahallede yapımına başlanan Arazi Toplulaştırma çalışmaları için, Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Arazi Toplulaştırma bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL25 Haziran  2016 Cumartesi - 11:49
Bolu da Arazi Toplulaştırma Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Arazi Toplulaştırma bilgilendirme toplantısı Valilik Yedigöller toplantı salonunda düzenledi.
Bolu ili Dörtdivan, Gerede, Kıbrıscık ve Seben ilçelerine bağlı 66 köy ve mahallede yapımına başlanan Arazi Toplulaştırma çalışmaları için, Bolu Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, ilçe Kaymakamları ve Bolu İli Kamu Kurumları temsilcilerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı Valilik Yedigöller toplantı salonunda yapıldı.

Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü web sitesinde Arazi Toplulaştırma hakkında açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada;
05.04.2015 tarih ve 2015/7374 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak uygulamaya konulan Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri projesi kapsamında ilimizde hizmet veren kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin katıldığı toplantı düzenlendi. Bakanlığımız Tarım Reformu Genel Müdürlüğünde görevli Yapı Denetim Mühendisi Ahmet Ünsal tarafından ülkemiz değişik bölgelerinde yapılan toplulaştırma çalışmalarından örnekler verilerek, toplulaştırmanın önemi, ilimizdeki tarımsal üretime sağlayacağı katkı ve projenin yapım aşamaları hakkında sunum yapıldı. Sunum sonucunda katılımcıların soruları cevaplandırılarak projenin ilimiz için hayırlı olması temenni edildi.




 

YAZARLAR

Tamamı