2.05.2024 04:34:58
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Anne Tiryaki Dualarla Uğurlandı

Bolu Dörtdivanlı Ankara Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'nin annesi merhum Seher Tiryaki Dörtdivan Yukarıdüğer Köyü'nde Cuma Namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN10 Kasım  2018 Cumartesi - 02:50
BAŞKAN VEYSEL TİRYAKİ'NİN ANNESİ DUALARLA UĞURLANDI
Bolu Dörtdivanlı Ankara Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'nin Vefat eden Annesi Seher Tiryaki dualarla ebedi istirahatgahına uğurlandı. Dörtdivan Yukarı Düğer Köyü belki bu kalabalığı ilk defa bugün yaşadı. Cuma namazında cemaat camiye sığmaz iken dışarda namazı eda edenler çoğunluktaydı. Bolu, İstanbul ve Ankara dan cenazeye katılım sağlanırken, Bürokratlarından Bakanlarına, Kaymakamlarından Valilerine, İlçe Belediye Başkanlarından Büyük Şehir Belediye Başkanlarına, Köylülerinden Dörtdivanlılara, Bolululardan Altındağlılara yoğun bir kalabalık vardı.  Cenaze, Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.

Cenaze törenine; Eski Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Eski Kültür Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Bolu Valisi Ahmet Ümit, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpcü, AK Parti Ankara Milletvekilleri Orhan Yegin ve Zeynep Yıldız, Eski Milletvelili Haluk İpek, Merkez Valileri İbrahim Taşyapan, Mehmet Tekinarslan, HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Milli Savunma Bakanlığı eski Müsteşarı Ali Fidan, ATO Başkanı Gürsel Baran, RTÜK üyesi Nurullah Öztürk, Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Sabah Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık, Eski Altındağ Belediye Başkanı Mehmet Ziya Kahraman, Asiltürk Proje Sahibi Mustafa Çetin, Altındağ Müteahhitler Derneği Başkanı Erdal İpek, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Kara ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Altındağ Belediyesi Meclis Üyeleri ile Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Personeli, Yaklaşık On Otobüs Altındağlılar, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Bolu Bürokratları, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve Meclis Üyeleri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu ve Kaymakamlık Protokolü ile diğer ilçe Kaymakamları, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Divankav Başkanı Ethem Ertuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Bolulular Platformu Başkanı Mustafa Özkul ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Köyüleri katıldı.

Cenaze defininden sonra Başkan Tiryaki, Babası İhsan Tiryaki ve Oğlu Emre Tiryaki ile birlikte taziyeleri kabul ettiler. Cenazeye katılanlar Tiryaki Ailesine Başsağlığı dileğinde bulundular.

Daha sonra Cenazeye katılan binlerce kişiye de yemek ikramında bulunuldu.

Merhumenin Cenaze Namazını dayısı Mehmet Ali Aybar hocamız kıldırırken, Başkan Veysel Tiryaki'nin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.






YAZARLAR

Tamamı