29.03.2024 12:39:51
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Anlamlı Gezi ve Yemek Düzenlendi..

Bolu Dörtdivan Belediyesi Şehit Aileleri, 15 Temmuz Demokrasi Gazileri, Kore ve Kıbrıs Gazileri onuruna gezili, yemekli anlamlı bir program düzenledi. Şehit yakınları ve Gaziler mesire alanı yakınındaki Köroğlu Şelalesini de gezdiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN09 Ağustos  2017 Çarşamba - 17:15
Dörtdivan da Şehit Aileleri ve Gaziler, Onur Yemeğinde Bir araya geldi..
Şehit Aileleri ve Gaziler, Dörtdivan Belediyesi tarafından Karabey mesire alanında düzenlenen onur yemeğinde bir araya geldi. Programa Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ve eşi Fatma Uzunoğlu’nun yanı sıra, İlçe Başkanı Şahin Serin, Ankara Adliyesi Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı Hemşehrimiz Ramazan Dinç, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Danışman, Hüseyin Başaran ve Kadir Altundağ, Şehit aileleri, Gaziler ve Gazilerin aileleri katıldı.
Program öncesi Şehit Aileleri ve Gazileri Dörtdivan Belediyesinde karşılayan Başkan Uzunoğlu, konuklarla sohbet ettikten sonra araçlarla programın yapılacağı Kartalkaya üzerindeki Karabey mesire alanına geçildi.

Dörtdivan Belediyesi olarak Dörtdivanlı Şehit aileleri, 15 Temmuz Demokrasi Gazileri, Kore ve Kıbrıs Gazilerini bir araya getirerek onur yemeği programı düzenlediklerini dile getiren Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu yaptığı açıklamada; ”Kahraman şehitlerimizin aileleri, çok kıymetli annelerimiz, babalarımız, kardeşlerimizi tanıyoruz, biz artık bir aile olduk. Bizi millet yapan ve diğer toplumlardan ayıran en önemli özelliğimiz; birlik, beraberlik ve inancımızdır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, vatanımızın güvenliği için göğsünü siper ederek bu kutsal mertebeye ulaştı. Sizler bize sadece şehit ve gazimizin değil, milletimizin emanetisiniz. Sizinle her zaman birlikte olmaya çalışıyoruz. Sizin için ne yapsak az kalır” dedi.

15 Temmuz Gazileri adına Başkan Uzunoğlu’na teşekkür ederek günün anısına hediye veren Gazi Kemal Üstündağ yaptığı açıklamada ”Türk Milletinin cansiperane mücadele vererek önlediği 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında Şehit yakınlarını ve Gazilerini sahiplendiniz ve varlığınızı her daim hissettirdiniz. Bu hain girişimden dolayı yaşanan hem maddi hem manevi mağduriyetlerin giderilmesi için sarf ettiğiniz çabalarınız bizim için çok anlamlıdır. Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde gösterdiğiniz yakın ilgi ve yardımlarınız bizi onurlandırmıştır. 15 Temmuz gazileri olarak öncelikle size ve sizin nezdinizde Dörtdivan Belediyesi çalışanlarına teşekkürü borç biliriz “dedi.

Şehit yakınları ve Gaziler mesire alanı yakınındaki Köroğlu Şelalesini de gezdiren Başkan Uzunoğlu, Şehit yakınları ve gazilerle bura da hatıra fotoğrafı çektirdiler.







YAZARLAR

Tamamı