26.04.2024 18:28:37
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Altındağ da “Yeşil Bahçe”

Ankara Altındağ Belediyesi Türkiye de bir ilke imza atıyor. Altındağ Belediyesi Yeşil Bahçe kampanyası ile uygun bahçesi olan her apartmana iki ağaç dikecek. Altındağ Belediyesi “Ağaç bizden, dikmek bizden, bakmak sizden” diyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL30 Ekim  2017 Pazartesi - 22:31
Altındağ da Yeşil Bahçe; “ Her Apartmanın bahçesine iki ağaç”
Ankara Altındağ da Yeşil Bahçe kampanyasına katılarak, evinin bahçesini güzelleştirmek isteyen, Apartman Yöneticisi vasıtasıyla başvurabilecek.
Türkiye’de bir ilke imza atıyoruz diyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kampanya ile ilgili şunları söyledi; “Yeşil Bahçe” kampanyası ile uygun bahçesi olan her apartmana iki ağaç dikeceğiz. Apartman yöneticisinin yapması gereken tek şey, en yakın kadın eğitim kültür merkezine giderek, başvuru formunu doldurmak. Ağaç bizden, dikmek bizden, bakmak sizden.” dedi.
Daha yeşil bir Altındağ için, güzel bir gelecek için ağaç talep eden apartmanların uygun koşullara sahip olup olmadığı Altındağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yerinde incelenecek ve daha sonra da ağaç dikimi yine ekipler tarafından gerçekleştirilecek.



 

YAZARLAR

Tamamı