28.04.2024 23:36:38
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Alpboğa'dan Gaziler Günü Mesajı

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa Gaziler Günü Mesajı yayımlayarak, “Canlarıyla ve kanlarıyla bu aziz toprakları vatan yapan ebediyete intikal eden aziz gazilerimizi, şehitlerimizi rahmet ve şükranla yad ediyor, yaşayan gazilerimize de sağlık ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN19 Eylül  2021 Pazar - 16:00
Gazilerimizi Rahmetle, Şükranla ve Minnetle Anıyoruz
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa Gaziler Günü Mesajı yayımlayarak şu ifadelere yer verdi. Kaymakam Alpboğa mesajında; “Bu güzel yurdun büyük milletimiz için bir vatan haline gelmesi, şehitlerimizin ve gazilerimizin canları uğruna verdikleri mücadelelerle gerçekleşmiştir.
Bu aziz vatanın parçalanamaz bütünlüğü, halkımızın huzuru, refahı ve güvenliği için büyük bir şerefle vazife yaparak gazilik mertebesine kavuşan kahramanlarımız bizim her zaman gurur kaynağımız olmuşlardır. Bu mübarek vatan bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir.
Bu hisler ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaşayanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Canlarıyla ve kanlarıyla bu aziz toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi de rahmet ve şükranla yad ediyorum. Ruhları şad olsun” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı