28.03.2024 20:33:43
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

AK Parti'ye 21 İsim Başvuru Yaptı!

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin 2 Mayıs Çarşamba gününe kadar uzatıldığını bildirdi. Ak Parti Kulislerinden sızan bilgilere göre ise şu ana kadar 21 ismin resmen Ak Parti Bolu Milletvekili aday adaylığı için başvurularını yaptıkları belirtiliyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET01 Mayıs  2018 Salı - 00:55
AK PARTİ'YE 21 İSİM RESMEN BAŞVURUSUNU YAPTI! İŞTE O İSİMLER!
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Genel Merkez tarafından daha önceden 29 Nisan Pazar günü saat 17.00 olarak açıklanan 27. Dönem Milletvekilliği aday adalığı sürecinin uzatıldığını söyledi. Genel Merkez tarafından AK Parti Bolu il Başkanlığı ve tüm teşkilatlara konu ile ilgili bir bildirim yapıldığını söyleyen Doğanay, AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin 2 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00 olarak uzatıldığını söyledi. Doğanay ayrıca; daha önceden 2 Mayıs Çarşamba günü olarak ilan edilen Temayül yoklamasının da 5 Mayıs 2018 Cumartesi gününe ertelendiğini belirtti.
21 İSİM RESMEN BAŞVURUSUNU YAPTI
24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerde Ak Parti Bolu Milletvekili olabilmek için 21 ismin resmi başvurularını yaptıkları belirtiliyor.
Şu ana kadar aday adaylığı için başvuran isimler şu şekilde; Adalet Karadayı, Adil Esen, Ali Coşkun, Arzu Aydın, Bülent Oturak, Ekrem Çetinkaya, Fehmi Küpçü, Feridun Kaya, Hüseyin Mazlım, İsmail Yerlikaya, Metin Soygür, Metin Vural, Murat Demirel, Niyazi Sevinç, Ali Ercoşkun, Sami Erdoğan, Mehmet Emin Güz, Habibe Güner, üniversite öğrencisi Gamze Esen Timor(21) ve engelli kontenjanından Salih Rüzgar başvurularını yaptı. Halit Yıldız’ın da gerekli evrakları hazırladığı ve birkaç gün içerisinde resmi başvurusunu yapacağı gelen bilgiler arasında.
Haber: Hakan Aydın boluekspres.com





YAZARLAR

Tamamı