9.05.2024 18:48:20
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ADGEP Şehitler İçin Yürüyor !

Bolu Dörtdivan Aşağı Düğer Gençlik Platformu bir ilke daha imza atıyor. 25 Mart Pazar günü Doğa Yürüyüşü ve Şehitleri Anma etkinliği düzenliyor. Amaç 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Tüm Şehitlerimize Vefa ve farkındalık yaratarak, kaynaşmayla birlik ve beraberliği sağlamak. Düzenlenen etkinliğe davetlisiniz..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN20 Mart  2018 Salı - 02:15
Doğa Yürüyüşü ve Şehitleri Anma - "25 Mart 2018 Pazar Günü"
Dörtdivan Aşağı Düğer Gençlik Platformu kaynaşma, birlik ve baraberlik şuuruyla bir çok etliklere imza atıyor. Bir ilki daha anlamlı kılarak, Doğa Yürüyüşü ile birlikte 18 Mart Zaferi ve Şehitleri Anmak amacıyla 25 Mart Pazar günü bir etkinlik gerçekleştirecek.
Aşağıdüğer Köyü Yaylasından 25.03.2018 Pazar Günü Saat: 08:30 da hareket edilerek, Saçlık zirvesine yürüyüş yapılacak.
- Programa; Yürüyüşe dayanabilecek herkes davetli.
- Yürüyüşe; Dörtdivan Kaymakamı, Dörtdivan Belediye Başkanı ile Dörtdivan Protokolü de katılacak.
- Yürüyüş Güzergahı; Yayla-Atçörten-Gülbahar-Hendenler- Aladağ-Kurtlu Oluk- Hacımehmet Konağı- Çukur Çayır-Çatal Kaya-Saçlık.
Dörtdivan Aşağı Düğer Gençlik Platformu Başkanı Ahmet Aslantekin; "Amaç kaynaşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin yanı sıra 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimize vefa borcumuzu eda ederek, farkındalık yaratmak. Etkinliğimize katılmak isteyen hemşehrilerimiz beni 0532 3414697 nolu numaramdan arayarak, katılım sayılarını bildirdikleri taktirde sayıya göre araç ayarlayacağız. Hemşehrilerimizi hem doğa ile başbaşa olmaya hemde bu anlamlı günlerde şehitlerimizi yad etmeye davet ediyoruz. Katılımcılardan tek isteğimiz aşağıdaki proğrama önemle uymaları. Katılım sayısı belirlendikten sonra araç hareket saati bildirilecek. Birlikte yapacağımız doğa yürüyüşünde buluşmak dileğiyle Şehitlerimizi rahmetle anıyor, hemşehrilerime selamlarımla saygılar sunuyorum" dedi.
Doğa Yürüyüşü Programı
1-Pazar sabahı Ankara'dan otobüs kalkacak. (Kalkış saati bilahare bildirilecek)
2-Sabah 08:00'de Yayla'da Çorba ikramı yapılacak.
3-Saat 08:30'da Yürüyüş için Kumanya dağıtımı yapılacak. (1 Adet Sandviç Ekmek, 1 Adet Elma, 1 Adet Çikolata, 1 Adet Su.)
4-Yürüyüş için rahat giysiler (Eşofman, T-Shirt, Spor Ayakkabı...) giyilmesi gerekmektedir.
5- Yürüyüş, 08:45 Yayladan hareketle başlayacak. Güzergah; Çörkenli, Gülbahar, Hendenler, Aladağ (Mola), Kurtlu Oluk, Hacı Mehmet Konağı (Mola), Çukur Çayır, Çatal Kayalar (Mola) ve Saçlık Zirvesi.
6- Saçlık zirvesinde; 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve Afrin Şehitleri anısına Bayrak açılması, seremoni gerçekleştirilecek.
7- Son olarak Yayla'da; Çorba ve İrmik Helvası ikramı yapılacak. Ve akabinde fotoğraf çekimleri gerçekleştirilerek, dönüş başlayacak.
8-Yürüyüş esnasında sigara içilmemesi, sadece molalarda içilmesi rica olunur.
9-Oluşabilecek çöplerin hiçbir şekilde doğaya atılmaması ve doğada bulunan çöpün alınması önemlidir.






YAZARLAR

Tamamı