29.03.2024 18:32:29
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Acımasız ve Zalimce Bir Girişim!

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, "Cennet vatanımızda, Aziz Milletimiz Karanlık Güçlerin hain emeline hizmet eden FETÖ terör örgütü tarafından acımasız ve zalimane bir şekilde girişilen bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK22 Temmuz  2016 Cuma - 16:40
Çetinkaya “Acımasız ve Zalimce Bir Girişim”
Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, 15 Temmuz darbe girişimin arkasındaki karanlık güçlerin emeline ulaşamadığına vurgu yaptı ve “Darbeler adeta bir orman yangınına benzer. Karşısına çıkan ağaçları bu çamdır, bu köknardır diye ayırmaz. Bu yaşlı ağaçtır, bu filizdir diye ayırım yapmaz, hepsini yakar geçer” dedi.
Çetinkaya şu açıklamayı yaptı; “Cennet vatanımızda, Aziz Milletimiz Karanlık Güçlerin hain emeline hizmet eden FETÖ terör örgütü tarafından acımasız ve zalimane bir şekilde girişilen bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Başta Cumhurbaşkanımız ve devlet büyüklerimizin kararlı tutumu, Emniyet Mensuplarımızın ve milletimizden yana olan Askerlerimizin büyük fedakarlığı ile ve Aziz Milletimizin canı pahasına top ekün bu darbe girişimine direnmesi ile bu korkunç plan çok şükür hedefine ulaşamadı. Bu uğurda şehit olanları ömrümüz boyunca rahmetle anacağız. Darbe girişimine karşı koyan Devlet Büyüklerimiz, asker ve polisimiz, fedakar halkımız bizden sonraki nesillerce de minnet ve şükranla anılacaktır.
Bu korkunç olayın neticesinde Karanlık Güçlerin beklediği gibi halkımız arasında bir bölünme, bir çatışma, bir kaos yaşanmamış, tam aksine bir milletin birliği ve bütünlüğü meydana gelmiştir. Çok şükür bir Millet yeniden doğmuştur. Devletin tepesinde oluşan birlik ve beraberlik bütün yurt sathına yayılmıştır. 19 Temmuz akşamı Şehit Ozan’ımız için yapılan yürüyüş neticesinde belediye meydanında bütün herkesin önünde, ortada Şehit Ozan’ımızın muhterem babası, tüm siyasi parti ile başkanları, 400’ü aşkın S.T.K. başkanları ve bütün Bolu Halkımız. İşte bir musibetin sonunda birbirine kenetlenmiş, şerre karşı tek vücut olmuş, insanın gözlerini yaşartan muhteşem manzara.
Yüce Allah bu millete zeval vermesin duasını yaptıracak en güzel birlik ve beraberlik. Bu vatan içinde unuttuğumuz kardeşliğimizi hatırladık. Sevgi duygularımız kabardı. Birbirimize karşı saygımızı ortaya koyduk. Zira bu Aziz Milletimiz biliyor ki Karanlık Güçler bu darbelerle hedefine ulaşır. En büyük zulümler bu darbelerle uygulanır. Milletimizin manevi değerleri bu darbelerle ayaklar altına alınır. Devletin hazinesi bu darbelerle boşaltılır ve rantiyenin eline geçer.
Darbeler adeta bir orman yangınına benzer. Karşısına çıkan ağaçları bu çamdır, bu köknardır diye ayırmaz. Bu yaşlı ağaçtır, bu filizdir diye ayırım yapmaz, hepsini yakar geçer. İçinde barınan ve insanlık için nice faydaları olan her türlü masum hayvanı acımadan yakar geçer. Nasıl rüzgarla birlikte ormanın derinliklerine ilerlerken her şeyi yakıp kül ettiği gibi, Darbeler de öyledir. Darbeye soyunanların sırtında adalet elbisesi yoktur. Bu şu partili, bu o partili, bu iş adamı o işçi demezler. O zengin bu fakir, bu amir o memur diye ayırmazlar, iktidarı ile muhalefeti ile bütün sivil hayatı önüne katarlar. Tahribat bütün toplum kesimlerinin üzerinde olur. Yangın, ormanın bütününü tehdit ettiği gibi; milleti yok sayarak silahın gücü ve zorbalıkla gelen yönetimler de ülkenin ve milletin tamamını tehdit altına alır.
Elhamdülillah Aziz Milletimiz Yüce Allah’ın lütfu ve bütün halkımızın büyük fedakârlığı ilke bu yangının önüne geçildi. Yüreklerimizi yakan canlar verdik ama birliğimizi, kardeşliğimizi temin ettik. Tek vücut olduk. Tekrar birbirimizi sevdik, herkesle kucaklaştık. İnşallah bundan büyük ders alır, birbirimize karşı kırıcı olmayız. Her daim birbirine saygı duyan, birbirini kucaklayan vatan evladı oluruz. Rabbim böyle acı felaketle karşılaşmayı nasip etmesin. Her zaman birbirini seven, sayan bir millet olmamızı daim eylesin."



 

YAZARLAR

Tamamı