26.04.2024 02:24:28
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABP DAN BOLULULAR BULUŞMASI

Ankara da yaşayan Bolulular 2016 yılının ilk kahvaltısında buluştu. Ankara Bolular Derneği Başkanı Halil Olkan Dernek faaliyetlerinden söz ederek, birlik ve beraberlik içinde olduklarını vurguladı. Başkan Olkan Bolu gezilerininde başlayacağı müjdesini verdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR12 Şubat  2016 Cuma - 22:40

BOLULULAR
2016'NIN İLK KAHVALTISINDA BULUŞTU

Ankara Bolulular (Platformu) Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile Ankara da yaşayan Bolulular 2016 yılının ilk kahvaltısında buluştu. İşletmeciliğini Mengenli hemşehrimiz Birol Özçelik'in yürüttüğü Hanzade Konağı'nda Bolulular eş ve çocukları ile bir araya geldi.

Hepimiz Büyükşehirlerde yaşıyoruz. Hayatın zorluklarından dolayı, kimliklerimizi, örf adet ve ananelerimizi ve en önemlisi insan ilişkilerimizi yitiriyoruz diyen Ankara Bolulular Derneği Başkanı Halil Olkan "Amacımız; kaybettiklerimizi hep beraber bulmak, iyi ve kötü günümüzde birbirimize destek olmaktır. Derneğimiz 3 yaşını doldurmuştur. Genç ve Dinamik yapısıyla siz değerli hemşehrilerimizi sabah kahvaltıları, yemekli toplantılar, taziye ve geçmiş olsun ziyaretleri ile bir araya getirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki aylarda geziler düzenlemeyi hedefliyoruz. Bu birlikteliklerimizde sizden daha fazla destek bekliyoruz" diyen Başkan Halil Olkan konuşmasını şu sözlerle sürdürdü.

"Her toplantı da sayımzı artırmanın yanı sıra yeni yüzlerle bir araya geliyoruz. Hepinizin fikir ve düşüncelerine ihtiyacımız var. Birlikten kuvvet, fikirlerden yeni projeler doğar. Bolu ve ilçeleri için bir şeyler yapmak, yapabilme ve destek verme arzusu içindeyiz.

Düzenlediğimiz organizasyonları facebook sayfalarından ve sms yoluyla duyuruyoruz. Lütfen sizlerde tanıdığınız hemşehrilerimize duyurun. Bolulu hemşehrilerimizle bir arada olmayı istiyoruz. Ankara da yaşayan hemşehrilerimizden duymayan kalmasın. Biz sizsiz bir eksiğiz"

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonununda kurulduğunu ifade eden Başkan Olkan, Başta Bolu olmak üzere Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Antalya illerinde kurulan Bolu Dernekleri ile bir araya gelerek, hedefin Konfederasyon olduğunu söyledi.

Kahvaltıya yeni yüzlerin de katılması gözlerden kaçmadı. Hoş sohbet içerisinde geçen kahvaltı, fotoğraf çekimiyle ve bir dahaki etkinlikte buluşmak dileğiyle sona erdi.



 

YAZARLAR

Tamamı