19.04.2024 11:38:27
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABDF Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Yönetimi, İller Bankası Teftiş Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Başkent Zonguldaklılar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okur beyi makamında ziyaret etti. Ziyaretde Sivil Toplum Kuruluşları arasında iş birliği yapılabileceği ifade edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR12 Haziran  2019 Çarşamba - 03:44
ABDF, Başkent Zonguldaklılar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okur’u Ziyaret Etti
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Yönetimi, İller Bankası Teftiş Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Başkent Zonguldaklılar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okur beyi makamında ziyaret etti. Ziyaretde Sivil Toplum Kuruluşları arasında iş birliği yapılabileceği ifade edilerek, Batı Karadeniz güç birliği üyeleri olarak birlikte gerçekleştirecek projeler üzerinde de istişarelerde bulunuldu.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Engin Ulaş, Federasyon çalışmaları hakkında bilgi vererek, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte hareket etmek istediklerini ifade ederek, Batı Karadeniz Birliği ile ortak projelerin üretilebileceğini söyleyerek, Yaşar Okur beyin Zonguldaklı bir hemşehrimiz olarak daima yanında ve Batı Karadeniz Birliği ile işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden İller Bankası Teftiş Kurulu Başkanı ve aynı zaman da Başkent Zonguldaklılar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okur, "Batı Karadeniz sınırları içerisinde yer alan tüm illerimizle ortak projeler üretmek bizlere onur ve güç verir. Bolumuzda Zonguldak ilimize yakın bir ilimizdir. Boluluların bir çoğu Zonguldak, Devrek civarında çalışırken, Zonguldaklılar da Bolu da çalışmaktadır. Sizlerin bu gün ziyareti beni memnun etmiştir. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına ve özellikle de Zonguldaklılar adına teşekkür eder, Bolululara şahsınızda selam ve sevgilerimi sunarım"

İller Bankası STK’ların projelerine destek veriyor mu?
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Ramazan Yaman, Sivil Toplum Kuruluşları olarak, proje hazırlanıp sunulduğu taktirde İller Bankasının destek olup, olamayacağını sordu. Başkan Okur da İller Bankasını ilgilendirecek projeler hazırlanıp, Belediye ve İl Özel İdaresi ile ortaklaşa yürütülecek ise ve Bu projeyi İl Özel İdaresi onaylayıp, İller Bankasına yönlendirirdiği taktirde İller Bankasının Genel Kurulunda Proje kabul görürse, Projeye destek verilir cevabını verdi.

Konuşmaların akabinde ziyarete katılanlar kendini tanıttıktan sonra fotoğraf çekimiyle ziyaret sonlandırıldı.



 

YAZARLAR

Tamamı