29.03.2024 02:24:37
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABDF 3. ÇALIŞTAYI YAPILDI

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu (ABDF) toplantısı yapıldı. Yapılan 3. Çalıştayda Fenederasyonun Logosu ve Genel Kurulun yapılacağı tarih belirlendi. Genel Kurul 9 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR13 Mart  2016 Pazar - 16:38
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu 3. Çalıştayı yapıldı.
Toplantıya; Kurucu olan Ankara Bolulular Derneği, Dörtdivan Köroğlu Kültür ve Dayanışma Derneği, Göynük Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bolu Göynük Tekirler Köyü Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği ile Yeniçağa Ayışığı Derneği'nin Başkanları, Yardımcıları ve Federasyona seçilen Delegeler katıldı.
Toplantıya başlamadan önce her zaman olduğu gibi toplantı oturum Başkanı seçildi. Oturum Başkanı seçilen Mustafa Aydınalp; "Federasyon Logosunun ve Genel Kurul tarihinin belirlenmesinin önemli olduğunu ifade ederek, toplantıya yeni arkadaşların katıldığını belirterek önce tanışalım ondan sonra sırayla görüşlerimizi ifade ederiz" dedi.

Toplantıya katılanlar bir bir kendilerini tanıttıktan sonra il sözü Ankara Bolulular Derneği Başkanı Halil Olkan söz alarak, Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Federasyonun da bir an evvel Genel Kurulunu yapması gerektiğini ifade etti.
Federasyon çalışmalarının geldiği noktadan bilgiler veren Ankara Bolu Dernekleri Kurucu Başkanı Engin Ulaş da; "Federasyonumuz geçici kurucu yönetimiyle kuruldu. Fakat altı ay içerisinde genel kulumuzu yapmamız gerekiyor. Yönetim ve Denetimin kesinleşmesinden sonra faaliyetler hızlandırılıp, çalışmalara başlanacak. En kısa zamana Genel Kurul tarihini belirlememiz lazım. Birde Federasyon Logosunun belirlenmesi gerekiyor. Bir önceki toplantılarımızda Logo çalışmalarmız oldu ve değerlendirmelerde bulunduk. Bu gün son aşamasındayız ve Logomuzu seçeceğiz. Bu çalışmalarından dolayı Furkan Yaman ve Altan Akbaş kardeşlerimize teşekkür ederiz" diyen Başkan Ulaş, Çalışmalarımızın Bolu ve Bolulular için olduğu unutulmamalıdır. Hep birlikte hep beraber birlik içinde çalışacağız. Çevrenizdeki hemşehrilerimize duyurun ki, Boluluları Derneklerimize ve Federasyonumuza bekliyoruz" dedi.

Oturum Başkanı Mustafa Aydınalp Logo çalışmaları hakkında bilgi almak üzere tasarımcı Altan Akbaş'a söz verdi. Altan Akbaş da Logolar hakkında bilgiler verdi. Toplantıya katılanlar bir bir görüşlerini ifade ettikten sonra bir logo seçilerek, Federasyon Logosu olmasına karar verildi.
Logonun belirlenmesinden sonra Genel Kurul Tarihinin belirlenmesine geçildi. Oturum Başkanı Aydınalp katılımcıların görüşlerini sordu. Bir bir söz alan katılımcılar bir an evvel Genel Kurulun yapılıp, Federasyon Yönetim ve Denetim Kurullarının belirlenmesi gerektiğini vurguladılar.
Federasyonun Genel Kurulunun 9 Nisan Cumartesi günü Saat: 14.00 de, yeterli çoğunluk sağlanamaz ise 16 Nisan Cumartesi günü aynı saatte yapılmasına karar verildi. Yer tespitinden sonra Federasyon Delegelerine duyurulacak.

Toplantıda önümüzdeki aylarda yapılacak faaliyetlerde istişare edildikten sonra, günün anısına fotoğraf çekimiyle toplantı sona erdi.
Diğer Toplantı Fotoğraflarını görmek içinTıklayın 


 

YAZARLAR

Tamamı