28.03.2024 20:33:31
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABD Federasyonu 2. Çalıştayı Yapıldı

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu 2. Çalıştayı Maltepe Kahya Otelde yapıldı. Çalıştaya Federasyonun kurucu Dernek Başkanları ile Federasyon delegeleri katıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR29 Şubat  2016 Pazartesi - 15:06
Ankara da faaliyet gösteren Bolu Derneklerinin kurduğu Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantıya; Ankara Bolulular Derneği Başkanı Halil Olkan, Başkan Yardımcıları Orhan Geredelioğlu, Ramazan Yaman, Genel Sekreter Engin Ulaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Salih Uçar, Mustafa Aydınalp, Fatma Arslan Karabacak, ABD Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbaş ve Kurucu Derneklerden, Dörtdivan Köroğlu Kültür ve Dayanışma Derneği, Göynük Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bolu Göynük Tekirler Köyü Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği ile Yeniçağa Ayışı Derneği'nin Başkan ve Federasyon delegeleri, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Kurucu Yönetim Kurulunu oluşturan, Kurucu Başkan Engin Ulaş, Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Tuna, Genel Sekreter Sedat Öztürk, Muhasip Ramazan Yaman ile Üye Şerife Fatma Erbil katıldı.

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Kurucu Başkanı Engin Ulaş yaptığı konuşma da Federasyon çalışmalarından söz ederek, kurulduğu günden itibaren altı ay içinde Genel Kurulun yapılması gerekmektedir. Bir an evvel yapılır ise Resmiyetini de tam kazanmış olur. Bolu Derneklerini çatısı altına toplayarak faaliyetlerimizi hep birlikte yürüteceğiz. Federasyonun en kısa zamanda Genel Kurulunu yapıp, tam resmiyetine kavuşması gerektiğini söyledi.
Toplantı oturum Başkanlığını yürüten Mustafa Aydınalp; “Federasyonumuzun genel kurulunun yapılması hukuki sorumluluk içerisindedir. Federasyonumuzun bir logoya da ihtiyacı bulunmaktadır. Birinci toplantımızda birkaç logo incelemiştik. Arkadaşlarımız tek tek söz alarak, Genel Kurul ve Logo hakkında görüşlerini aktarırlar ise memnun olurum” dedi.
Toplantıya katılanlar tek tek görüşlerini bildirerek, son kez bir daha toplanılmasına karar verildi. Toplantının 11 Mart Cuma akşamı saa:19.00 da yapılması kararlaştırıldı. Toplantı yeri bilahare katılımcılara ve gelemeyen delegelere bildirilecek. Yapılacak 3. Çalıştay da Genel Kurul zamanı ve yeri, hazırlanan Logolardan Federasyon Logosunun belirlenmesi kararlaştırılacak. Bu nedenle 11 Mart da yapılacak toplantı önem arz ettiğinden katılımın eksiksiz olmasının sağlanması mutabakatına varıldı.

YAZARLAR

Tamamı