25.04.2024 14:54:19
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

3 Etap da Asfaltlanacak

Bolu Dörtdivan Kaymakamlığı tarafından facebook sosyal paylaşım ağında yapılan açıklamada; KÖYDES projesi kapsamında Dörtdivan Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi yapılan Yağbaşlar-Cemaller-Dülger 1. Etap Kartalkaya Grup yolu (2.1 KM) sıcak asfalt (BSK) dökümü tamamlanarak, kullanıma açıldığı ifade edildi. Yol 3 etap da tamamlanacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN13 Eylül  2019 Cuma - 01:35
Dörtdivan Kartalkaya Yolu 3 Etap da Asfaltlanacak
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde, 2019 yılı KÖYDES projesi kapsamında Dörtdivan Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi yapılan Yağbaşlar-Cemaller-Dülger 1. Etap Kartalkaya Grup yolu (2.1 KM) sıcak asfalt (BSK) dökümü tamamlanarak kullanıma açıldı.
Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, facebook sosyal paylaşım ağında yaptığı açıklamasında: "Kartalkaya istikametinde bulunan köylerimize ulaşımın daha rahat sağlanması için 3 etapta tamamlamayı planladığımız grup yolunun 1. Etabına sıcak asfalt serimi yapılarak kullanıma açılmıştır. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Grup yolunun kalan kısmı ve diğer köy yollarımızda yol bakım, onarım çalışması yapılmaya devam edecek, çalışmalar kapsamında yolun ihtiyaç duyulan bölgelerine Özel İdare ekiplerimizce rotmiks (asfalt malzemesi) dökülerek, gerekli düzenlemeler yapılmış ve yapılacaktır. Mevcut ödenekler dahilinde hemşehrilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması ve kalan yolların tamamlanması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kısa süre içerisinde de köylerimizin kanalizasyon ve su deposu sorunlarını çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz" dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı