25.04.2024 22:25:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

24 Kasım Coşkuyla Kutlandı

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü büyük bir coşkuyla çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlk Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan etkinlikler Konferans Salonunda yapılan programla devam ederek, eğitim öğretim camiasına verilen akşam yemeğiyle sona erdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN25 Kasım  2017 Cumartesi - 10:19
Dörtdivan da 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı
Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi 24 Kasım Öğretmenler Günü Dörtdivan'da da coşkuyla kutlandı.
Bolu Dörtdivan da 24 Kasım Öğretmenler Günü büyük bir coşkuyla çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan etkinlikler Konferans Salonunda yapılan programla devam etti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı. Şiirlerin ardından stajyerlik dönemleri biterek mesleğe yeni başlayan öğretmenler, sahneye geldi ve masaların üzerinde bulunan Türk Bayraklarının üzerine ellerini koyarak yemin ettiler.

Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan tarafından emekliye ayrılanlara hizmet şeref belgeleri verildi.
Programın ardından Kaymakam Tutkan, eğitim öğretim camiasıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. 24 Kasım Öğretmenler Günü programı Akşam yemeği ile sona erdi.



 

YAZARLAR

Tamamı