2.05.2024 08:29:44
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

2023 Dijital Bülten Yayınlandı!

Bolu Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün her yıl yayınlamış olduğu Dijital Bültenin bu yıl üçüncüsü yayımlandı. Dijital ortamda Bülteni okuyabilirsiniz. Bakalım neler varmış?

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM09 Kasım  2023 Perşembe - 14:39
DÖRTDİVAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM’İN 2023 DİJITAL BÜLTENİ YAYIMLANDI
Bolu ili Dörtdivan İlçesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan Dijital Bülten’in bu yıl üçüncüsü yayımlandı. Dijital Bültene altda ki Bülten resmine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bolu Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL Bülten ile ilgili yaptığı açıklamada; “Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu bültenin üçüncü sayısı ile yine birlikteyiz. Çalışma arkadaşlarımızla beraber 2021 yılında kültür ağırlıklı bir bülten çıkarmıştık. 2022 yılında okullarımız ve kurumlarımızda yapılan faaliyetlerimiz yanında Kültürümüzü ve Dörtdivan’ımızın değerlerini de içeren yazıları katarak yine sizlerle birlikte olmuştuk. Bu iki bültenimizde emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ederim.
Bu yıl on bir ilimizi etkileyen Kahramanmaraş depremi hepimizi derinden üzdü. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralarımıza şifalar dilerim. Rabbim bir daha bu acıları bize yaşatmasın. Milletimizin başı sağ olsun. Bültenimizde Kahramanmaraş depremine yer vererek burada AFAD'ın önemini anlatmaya çalıştık.
2023 yılı Cumhuriyetimiz için oldukça önemli bir zaman dilimini ifade ediyor. Cumhuriyetimiz bu sene 100. yılını idrak ediyor. Bültende yer alan eserlerle bu coşkuyu işlemeye çalıştık.
Yine 2023 yılı Âşık Veysel'in vefatının 50. yılıdır. Bültenimizde bu önemli değerimize de yer vermek istedik.
"Değerlerimiz Kimliğimizdir" projesi ile birlikte Dörtdivanlı şairimiz Dörtdivanlı Hilmî'yi hem vefatının 120. yılı olması vesilesiyle hem de bu de projemiz kapsamında bültenimizde anlatmaya çalıştık.
Yine bültenimizde Ramazan ayının bereketi ve bu aydaki yardımlaşma duygusuna değindik.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak "4DİVAN'da 4 TEMA maTEMAtik" projesi ile matematiği sevdirmek, kolaylaştırmak ve günlük hayatta kullanımının farkındalığını sağlamak amacıyla ilçede başlattığımız bir projeye bültenimizde yer verdik.
Milletimizin kültürel birikiminin ve ortak değerlerinin ülkemize ait motiflerle nesilden nesle aktarılması, çocuklarımızın hayal güçlerinin geliştirilmesi, Anadolu Türk masallarının tanıtılması ve sevdirilmesi amacıyla "Bana Bir Masal Anlat" projesi kapsamında Dörtdivan Anaokulu'nda bulunan masal sınıfında anaokulu ve ilkokul öğrencilerimize masallarımızı anlattık. Bültenimizde buna dâir etkinliğimiz de yer almıştır.
Okullarımızın yıl içinde yaptıkları ve yapmaya devam ettikleri etkinlikler, sportif faaliyetler ve yarışmalara bültenimize yer vermeye çalıştık. Yazıları ile bültenimize emek veren tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrenci ve personelimize teşekkür ederim.
Her zaman maddî ve mânevî destekleriyle yanımızda olan Dörtdivan Kaymakamı Sayın Mustafa Batuhan ALPBOĞA ve Belediye başkanımız Hamza EFE'ye, bültenimizin ilk sayısından bugüne kadar yazıları ve destekleriyle beraber çalıştığımız Dr. Yasin ŞEN hocama teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
BÜLTENE ULAŞMAK İÇİN RESME TIKLAYIN


YAZARLAR

Tamamı